Skip navigation

Pensionstalling

Ben je op zoek naar pensionstalling in Amsterdam voor je paarden of pony’s? Dan hoef je nu niet meer verder te zoeken, want je kunt terecht bij De Breedijk Hoeve. Hier kun je gebruik maken van volpension winter- en/of zomerstalling. Een stal huren is ook mogelijk!

Over de pensionstalling

De Breedijk Hoeve heeft een kleinschalige pensionstalling met acht ruime boxen van 3 bij 3,5 meter, twee boxen van 3 x 3 meter en een buitenbox met uitloop waar twee pony`s kunnen staan. Er is een gedraineerde buitenbak van 20 bij 40 meter met verlichting. Tevens is er een paddock waarin de paarden gelongeerd kunnen worden. Gedurende de zomermaanden staan de paarden dag en nacht buiten in verschillende groepen. In de winter mogen ze een aantal uren per dag in een paddock en daarna worden ze weer binnen gehaald. Iedere dag worden de boxen uitgemest en in de winterperiode voeren wij de paarden drie keer per dag. Er is bewust gekozen voor biologisch hooi van ons eigen land en bij de prijs zit een basisbrok inbegrepen.

Prijzen van de pensionstalling Amsterdam

Tussen de zomer- en de winterperiode in wordt een overgang gemaakt door de paarden overdag op het land te zetten en ‘s nachts op stal. De kosten per maand zijn 150 euro in de zomerperiode en 220 euro in de winterperiode. We hebben één keer per jaar een klusdag met aansluitend een barbecue.

Bel mij terug!

Wilt u meer informatie over onze Pensionstalling? Dat kan!
Laat uw naam en telefoonnummer achter op ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact