Skip navigation

Dagbesteding

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van half tien tot half vier open voor dagbesteding. Er komen maximaal tien deelnemers per dag. Zij verzorgen de dieren zoals schapen, kippen, konijnen, geiten, hangbuikzwijntjes en shetlandpony’s. Daarnaast is er ook nog een tuin met bloemen, groente, kruiden en fruit. Bij de wekelijkse warme maaltijd maken we gebruik van de producten uit onze eigen tuin. In 2011 hebben we een kleine kas aangeschaft waarin we in de zomer komkommer en tomaten hebben staan die we bij de lunch kunnen eten. Ze smaken heerlijk! De sfeer tussen de deelnemers is gezellig en ze helpen elkaar graag. Het is prettig als al het werk gedaan kan worden, maar er is geen werkdruk. Er kan regelmatig even pauze gehouden worden. Ieder jaar hebben we ook een aantal stagiaires die ervaring willen opdoen in het begeleiden op een zorgboerderij.

Wat kun je bij ons doen?

Natuurlijk het verzorgen van de dieren op de boerderij of werken in de tuin. Samen zorgen we voor de koffie en lunch. Daarnaast maken we zelf jam en vlierbloesemlimonade.
In de zomer maken we een uitstapje en genieten we van een gezamenlijke barbecue. In december is er een sfeervol kerstdiner en als je jarig bent bakken we een heerlijke taart.
Daarnaast is er jaarlijks open huis en kun je jouw familie en vrienden uitnodigen om langs te komen en een rondleiding te geven.

Voor wie?

Om er achter te komen of dagbesteding op de boerderij bij je past kun je een dag meedraaien. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen. Er is ervaren begeleiding waar je met al je vragen terecht kunt. Voor iedereen maken we een ondersteuningsplan, dat we ieder jaar evalueren en waar nodig aanpassen. Als het nodig is kunnen er ook tussentijds aanpassingen worden gedaan in het plan. In een gemoedelijke sfeer heb je midden in de natuur dicht bij de stad een fijne en zinvolle dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bel mij terug!

Wilt u meer informatie over onze Dagbesteding? Dat kan!
Laat uw naam en telefoonnummer achter op ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact